NYA OCTAVIA COMBI204 100

FÖRFINAD, NYA ŠKODA OCTAVIA COMBI

Precision in i minsta detalj

Designen på ŠKODA OCTAVIA COMBI har blivit finpolerad in i minsta detalj. Detaljerna återspeglar designspråket, som anspelar på böhmisk kristall och traditionell tjeckisk glaskonst.

De balanserade proportionerna, de skarpa kanterna och spelet mellan ljus och skugga gör att bilen verkligen fångar blicken.

De dubbla strålkastarna och den markanta grillen lämnar inget tvivel om att detta är en OCTAVIA.

Hög komfort

En rymlig kupé och bekväma säten är avgörande för en behaglig åktur. ŠKODA OCTAVIA COMBI erbjuder många möjligheter till att öka komforten. Förutom elektrisk justering av framsätena och adaptiv dämpning med olika inställningar för bekväm, sportslig och normal körning, kan du få rattvärme, som gör det mer behagligt att köra under vintern.

Plats för allt du behöver transportera

ŠKODA OCTAVIA COMBI är känd för sitt stora utrymme och det är inte många bilar i denna klass om kan uppvisa så stort utrymme på insidan, t.ex. det väl tilltagna utrymmet för benen i baksätet. Det är är också högt i tak både fram och bak i bilen.

Bagageutrymmet är på hela 610 liter och kan utvidgas till 1740 liter om de bakre ryggstöden fälls ned. Om du utrustar din OCTAVIA med nedfällbart ryggstöd i främre passagerarstolen kan du transportera objekt som är upp till 2,9 meter långa i kupén.

Följ med i tiden, förbli uppkopplad

ŠKODA OCTAVIA COMBI erbjuder de modernaste teknikerna för att ansluta din smartphone till bilen.

ŠKODA Connect gör livet enklare för dig genom att upprätta en direktuppkoppling mellan dig och bilen. Med Infotainment Online är navigationssystemet alltid uppdaterat, vilket gör att du kan nå ditt resmål i rätt tid och på ett tryggt och effektivt sätt.

Care Connect ger dig tillgång till fjärrstyrning av bilfunktioner och Proaktiva tjänster som ringer efter hjälp när du behöver. Detta innefattar en nödropsfunktion som är integrerad i ŠKODA Connect.

SmartLink+ gör det enkelt att upprätta förbindelse mellan bil och smartphone med stöd från Apple CarPlay, Android Auto, Mirrorlink™ och SmartGate-gränssnittet.

Motorer och växellådor

ŠKODA OCTAVIA COMBIS avancerade motorer erbjuder dynamiska körupplevelser. Samtidigt har de låg förbrukning och låga utsläpp.

ŠKODA OCTAVIA COMBI finns med sju motoralternativ, möjlighet till fyrhjulsdrift och val mellan automat eller manuell växellåda. Därmed har våra kunder många valmöjligheter när de ska välja den kombination som passar deras behov bäst.

Assistenter för ökad komfort och säkerhet

OCTAVIA COMBI har en imponerande rad av assistentsystem som gör åkturen säkrare och bekvämare. Några av dem hjälper dig att upptäcka fotgängare, medan andra ger dig ögon i nacken, både när du kör på motorvägen och i stadstrafik. Kort sagt gör OCTAVIA COMBI dina dagliga körturer så behagliga och säkra som möjligt.

Upptäck skönheten i nya OCTAVIA COMBI